Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt direkt ur märkligheten..


det är morgon, baby

 

Att jag sen
alltid applåderar i baktakt.
En höft gungar över
golvet. Diset skingrar sig.
Dagen närmar sig. Din
mun.

Ett rådjursskall bort.

Håll hud, håll stjärt, håll
händer. Skölj över
mig. Håll vargarna
undan. Din
mun.

Att jag sen
sköljer genom dig.




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-30 06:04



Bookmark and Share


  mike irow
denna vackraste...vackraste dikt!så
bedårande vackert!!!!
2016-05-10

  Inkarasilas
Mums för ögat och hjärnan, hjärtat och javafan, finare än finast.
2016-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
livsbejakande och sensuell
2016-04-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Intressant dikt om att skölja och sköljas - Applådera i baktakt (gör det ofta själv) och framförallt hålla vargarna borta medan diset skingrar sig och rådjuren kallar med gungande höfter :) Du lever verkligen ett äventyrligt liv!
2016-04-30

    ej medlem längre
Och visst är det så, att rådjuren när
påkomna skäller en smula. Skall! dock
inte förväxlas med en jyckes. En näpen
text! *
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP