Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somMar

 

 

det luktar sommar om man andas där solen lyser

nära granskog värmen utur stammar pyser

det luktar frö, skott och jordfyllt vatten

det luktar kärlek hela långa natten




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-05 20:25



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig
2016-05-10

  ULJO
Underbart fångat
2016-05-05

  rondell
Underbart skriftat! Fint..
2016-05-05

  aol
En så vacker dikt,
2016-05-05

  Ninananonia VIP
Härlig dikt..
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP