Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
son


baNd bass

 

 

du har en hand

som rör kind, din berörelse

 

må vara den vackraste av

rörelse

 

du har ett leende som väcker min

glädje och våräng till allt som ler

 

 

 

 

 

 

 

jag älskar allt ditt

och det av dig vill jag ha mer

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-05 20:52



Bookmark and Share


  Novae Träsket
jättefint!

2016-05-15

  aol
En dikt så fylld av kärlek,
2016-05-06

  ULJO
Fint och kärleksfullt skrivet
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP