Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haTt

 

 

det hänger en förlåt över stillsam kvällning

jag undrar hur man andas där

jag förstår inte färgerna dessa glada kulörer

eller värmens heta sfär

 

jag går ullkoftad ch mössbehängd fryset vart steg

jag undrar om sommaren var fuktig och kall

och vintern helt uteblev

som rävens hesa vinterskall

 

jag behöver en kyla

ett norrsken om natten

meterdjupa drivor

och kalvande vatten

 

sommar som har sig med värme och sol

midsommrar där man hällre

har byxor än kjol

 

paff jag sitter nu när maj blivit sommarnatt

kan inget annat än å tacka och svinga min hatt




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-05 21:03



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Brr.. Nä fy för kyla..:-)
Härlig dikt iaf..!
2016-05-06

    Max Poisé
Behövde rim nu! Den satt fint! Tack för den!
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP