Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taLa

 

 

jag såg en sorgfjäril flyga helt nära

jag gav den inte min hand

för jag har lossat och låtit vind flyga iväg

men alla mina svarta band

 

här vill jag giva glädje ett bo

en huld och en härd att sova vid

här vill jag låta kärleken leva

från nu och till evig tid

 

så flyg du fjäril hav din resa

jag önskar dig inget mindre än så

men du som i sorg är den beresta

- du om någon må förstå




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-08 17:30



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken vacker men samtidigt lite melankolisk liten dikt. Blir glad åt dina ord
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP