Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liM

 

Man talar ur trädgömmor

skriver ner ordlöpor

tuggar trä för ark

man präntar dessa ord

 

som gör en stark.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-13 17:12



Bookmark and Share


  ULJO
Ur den texten kan man hämta kraft och energi, tack för det
2016-05-14

  Fem hjärtan VIP
Skickligt skaldat om att hämta kraft!
2016-05-14

  Ninananonia VIP
Fina styrkeord..
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP