Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

toRdes

 

 

Att nalkas

kan vara svårligt

kanske omöjligbart

men

i en millimeter av tid

vågade jag.

 

och jag såg ängsslåtterns 

fröfall jorda och jag visste att

levnad inte bara grodde ifrån frö

 

jag visste att  det var kanske det enda

 

 

 

 

som återstod

 

när man inte ville dö




Fri vers av Yrre VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-13 23:08



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vackert och djupt!
2016-05-14

  Anya VIP
fin och existentiell. Tycker om din lek med ord här:
svårligt


2016-05-14

  ULJO
Så fint framfört
2016-05-14

  KYREUS of Sweden
Så vackert!
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP