Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väTa

 

 

så fäller regn stilla sitt

vill väta en trånande jord

jag tänker att det måste nog vara

det allra vackraste kärleksord

 

sådant fall ,vilket offer att befrukta

mjukna torrt och kalt

kan något utom det

vara mera underbart

 

att åse allt som brister

i vånda men dock av tro

denna vilja att trots det svåra

vilja våga, vilja gro

 

så stillar fukt sin färd

himlen står öppen och fri

och jag tänker att så var vår resa

den som var så ensligt, till att bli vi.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-20 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP