Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkOmmen!!!

 

har du förnimt en vår i vila

liksom i tvekan innan groende

som en tafat besökare som knackar på

en smula rädd inför de boende

 

man bjuder på kaffe dopp och sup

ställer stolar fram

var vår är så välkommen

även den utan namn

 

jag håller alltid dörren öppn 

inför skyar av nydanat ljus

du vår vad du än heter

så är du välkommen in i mitt hus




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-21 19:40



Bookmark and Share


  ULJO
Du är godhjärtad du som håller din dörr öppen
2016-05-22

  KYREUS of Sweden
Godhjärtat!
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP