Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ****::: (((...  hey...vad..!

 




All alone

 

Lägg dig över mina ögon

jag är ändå inget att se

jag stoppar bomull i mina öron

för du är ingen jag vill höra

stoppar näsan i thinner

och hjärnan dansar och brinner

för vad spelar det för roll

när jag platt singlar ner

i min grymma ensamhet

bryter benen och spelar

rockenroll med mina ledbara knän

leker tafatt med dina ögon i

mina öron

ledsen sitter jag sedan

på min balkong och röker

88:e cigaretten...

knaprar brända mandlar

från julmarknad på Liseberg

där jag aldrig var

men min snälla moster

som sände mig dem

via mamma till mig

som bad min bror

komma hit med dem

men istället messade mig

att jag har nåt

att hämta utanför deras dörr

och jag har en egen lägenhet

för jag är såpass gammal

att jag inte klarar mig längre

ENSAM




Övriga genrer av Cris
Läst 517 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-05-06 20:46



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
gillade det flummiga flytet i denna
2006-05-08

  Cris
All Alone..nu är det rätt... måste luktat för mycket på oreganon...
ash..
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris