Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ifalL

 

 

 

när jag inte finns längre

vill jag inte att du lagrar sorgen i ditt liv

du vet att jag alltid önskat att du tar väldiga kliv

jag vill att du ska grönska och inte se svart

inte stanna i en dag som blivit natt

 

jag vill att du ska dansa och älska igen

att du ska le mot nångon som kan se

att du ska känna stjärnor tända om natten

att du kan ge allt som bara du kan ge

 

och jag vill att du minns mig då kylan lägger

att du ser allt som jag gav och jag vill

att du lägger kärleken i dina händer

för allt det är livets nav att lita till

 

stilla när du tänker på oss

gråt inte dina tårar då

vet vad vi hade all denna kärlek så nära

det är när vi går vidare och så

 vi kan bära




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-27 23:52



Bookmark and Share


  ULJO
Det var en otroligt fin text. Den berörda mig djupt. En betraktelse kanske en vers passande till en dödsannons.
2016-05-28

  Lena Själsöga Keijser
så oändligt vackra
ord
fyllda med livskällas
urton

så oändligt vacker är denna din hjärtgåva
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP