Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inför min 50 årsdag


bÅd

 

 

 

       den stannar sig, tiden

 

 

häggens vita fyller även de minsta av skrymslen i själen

jag öppnar och släpper ut 

andetag kan vara vilsamma i sig men nu

markbrytande

 

     häver lungorna och allting tar fart

 

den där sagan inristad

 

 

 

den börjar nu

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-28 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP