Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen teckning


Krumelur

 

snirkligt sinnligt klotter

vinglar ut ur bladets nerv

slår sig ihop med bläcket 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-02 20:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Bra flyt!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP