Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Bild = Copyright Ljusletaren


Själsfrändskap

 

 

 

Vibrationsmässigt spelas det hela närbeläget vår moder natur

Rullvågen pulserar av kraftens rotationer via att kompa flödet

 

Min sanna individs rotändar vidrördes och skapade entusiasm

I vacker kreativitets samspelta lyckokänslor formades strängen

 

Översållade av varma ord blev blåa ängar helhetens samband

Sommarlätt frambringades naturligheter i själarnas frändskap

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 549 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-15 10:02



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Sommaren ger inspiration till skrivande och utvecklar känslor inom oss som man i mörka stunder inte tror att de finns.
Du formar dig så uttrycksfullt i dina rader att man kan inte anat än ge dig en stor beundran.
2016-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla att känna sig ett med naturen...
2016-06-18

  Bo Himmelsbåge
Naturinnerlig gemenskap i blåa änglars famn o själsgemenskap...
mycket fint!
2016-06-17

  Anya VIP
Fint att känna sig som en själsfrände med moder natur. Känner hoppfullhet när jag läser. Tycker särskilt om de blå ängarna...
2016-06-16

  ULJO
Fina rader. Hoppfullt och förtroendeingivande
2016-06-15

  Peter G VIP
Själars möte bland orden finner en väg och en plats i sommarlandskapet!

Varmt och vackert skrivet!
2016-06-15

  Kjell Åhsberg
Naturens spel, ögonfröjder och musikaliskt, berör oss mer eller mindre starkt. Sann text!
2016-06-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Själsfrändskap med moder natur, vackra värderingar i livet.
Ja genuina svenskar har som religion naturen.
Jag hörde att till och med Isis respekterar naturen och skövlar forellen.

2016-06-15

  Maria Sundelin VIP
Hoppfulla rader
Kramar
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren