Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

metastasnoja

 

skuggan springer tätt bakom mig
frustar för att hålla jämna steg
och helst hinna ikapp

min följeslagare genom dagen
maran under sömnlösa nattimmar
flåsar mig i nacken
med sin illaluktande andedräkt

men idag idag idag
sprang jag snabbare

han är nämligen svårt allergisk
mot knoppande skira björkar
mot doften av nyklippt gräs
mot solen som blänker i sjön
och mot glassätande barn i min famn




Övriga genrer av Eline.P
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-05-08 19:47



Bookmark and Share


  yoyyo
å härlig text!
bra skrivet
2006-06-16

  lyxpinglaa
En väldigt bra text, och bra skriven
2006-06-15

  Gunwale VIP
Och jag tror inte han tål humor och skratt heller...
Jag önskar dig styrka och skratt. Jag tycker att dikten borde sättas upp på alla möjliga sjukhusavdelningar!
2006-05-13

  Tothem
Ja man får använda alla knep.....bra skrivet!
2006-05-11

  FAE
Ja inte ens skuggorna får vara ifred när det är gott om pollen och annan müsli i vårluften. Bra skrivet.
2006-05-08

    Porslinsdockan
Härligt och livsbejakande och det gillas! Heja livet !!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P