Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

symbolism

när han färdats till den punkt
där känslorna växt sig starkast
valde han ord att fylla med symbolik
att stapla försiktigt på varandra
tills de nått sin bristningsgräns

Någonstans anade han
det var därför han inte kunde läsa orden
utan att något brast inom honom

Någonstans förstod han
det var därför han ofta kände så mycket starkare
för egna ord än andras

Någonstans insåg han
det var därför hans försök att förmedla
hade så liten chans att lyckas




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-19 05:49



Bookmark and Share


  Autonomous
Trots alla svårigheter som må finnas inom dig, med allt det fina och allt det mörka, så kommer du alltid vara den finaste fader en människa kan ha. Tack för dina texter, och tack för att du är du och för att du gett och ger mig så mycket att minnas, leva för och älska.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)