Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


att räkna grenverk

 

Gunga kroppen mjukt i takt med min. På stenen utmed vattnet. Med benen grensle bakom rumpan och armarna om utan att släppa. Taget.

Jag är ensam i det här. Det är bara jag nu. Långsamt och på något sätt heligt står det klart. Natten är fortfarande ljus. Katedralen lever i mig. Ännu. Ljusen på bordet är ljusen jag tände där.

Det kommer nära mig när jag hör sommarpratarna. Passionen. För livet.

Och precis i den stunden hoppar hjärtat till igen. Vad vill du då mig. Säg.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-19 19:49



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En text om livets ibland svårfånged bana
2016-07-21

  Respons VIP
En samling kring kroppslig och själslig närvaro.
2016-07-20

  Blomma-Stjärna VIP
att vara med sig själv - känna och bejaka sig själv - och snudda med tanken vid "den andre"
fin beskrivning
2016-07-19

  Silverstripe
Så fin, stämning och lågmäld värme!
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP