Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt..


nå, men så stanna där

 

Och i slutet landar alla fåglar mitt i sjön. Så som du landar mig. Vi dricker vinet varmt. Och i slutet fyller musiken luftens alla molekyler. Så som du fyller mig. Vi ser månen gå upp i öster. Och i slutet smeker daggen gräset på dess strån. Så som du smeker mig. Vi beträder okända stigar. Och i slutet vinner dagen över natten. Så som du vinner mig.

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-31 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten övertygar mig om att Voltaires trädgård finns lite här och var.
2016-07-31

  Respons VIP
Fint hur du väver ihop naturen med kärlekens uttryck!
2016-07-31

  Blomma-Stjärna VIP
- och så levde de lyckliga i alla sina dagar! -
- och jag menar det inte ironiskt, jag gillar dikten skarpt!
- det är skönt när allting landar där det ska!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP