Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Semester året 2016

 

 

Intryck, uttryck

Solvarm hetta

Avkoppling, nedvarvning

 

Rött torp med vita knutar

Svensk fauna i närhet

Sommarsvensk idyll

 

Skrattande dopp i älv

Knastrande grusväg

Sköna hundprommisar

 

Getintingtullar, mindre roligt, nu borta men …

Ved i burar, lastats in

Solen gassar

 

Alla varma och glada

Semester flera gånger om

Stela leenden blev till varma skratt

 

Slitna leder goas i värmen

Inget överdåd av något

Livet levs bara nu och inte sen

 

 Filosoferar tillsammans

Given samhörighet

Lycka

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 749 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-08-08 11:23



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Underbar sommar med solvarma leenden och kroppen som får värme och mår gott!
Vilken härlig njutning och lycka!
2016-08-16

  Kim VIP
Så nytert skrivet!!!
2016-08-15

  Chawa VIP
Ditt vykort gör mig glad! Text fylld med solsken och livsglädje. Tack för skön sommarhälsning!
2016-08-13

  Bo Himmelsbåge
Glittrande vacker o rofylld sommarbild!

Verkar som om Du haft en riktigt skön,
rofylld o kraftgivande semester...
som den bör vara när den är som bäst!

Skönt att Du är tillbaka nu med laddade batterier!
2016-08-13

  Lindha W Gustavsson
Som jag skrev på FB - denna din dikt är så lätt att sätta sig in i, och att se de bilder du så tydligt förmedlar i din text.
2016-08-11

  ULJO
Låter mycket fint i mina öron
2016-08-08

  Peter G VIP
Låter som om du haft en alldeles underbar och avkopplande semester!
Härligt att få ta del av!
En fin och solvarm sommartext!
2016-08-08

  överlevaren VIP
Underbar bild och njutningsfull semester!
2016-08-08

  Anya VIP
Låter som en härlig semester.
2016-08-08

  Anya VIP
Låter som en härlig semester.
2016-08-08

    ej medlem längre
Skön avkopplande sommar som man kan ana av din fina text och bild!
2016-08-08

  Maria Sundelin VIP
Låter som en bra sommar
Kramar
2016-08-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Skönt att du kunde koppla av från skrivande och bara vara i svensk sommar idyll. Nu tillbacka med intryck som pålitlig medlem adekvat.
kram,
Diana.
2016-08-08

  Zandor
härligt...
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren