Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thain

låt det bli episkt
som slutet på världen
som vandra på glöd
som din hud om natten

Vandra genom snåren
du skrev ett nummer
på min hud

en sista strid
som i gamla pjäser
där ingen vinner




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-05-12 15:46



Bookmark and Share


  Gronia
det här känns så äkta, underbar poesi
2008-06-19

  stannar kvar
drömsk stämning, en längtan till en värld skriven av en bättre dramatiker
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson