Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade vän!!


Nezzie sIsta daGen

 

 

den där dagen den allra sista, bergen. solen som sken så varmt

 grusvägen och

alla klappar och pussar

 

hur vi promenerade som aldrig förr

 

du letade dofter, sprang efter ett älgspår och jag grät

du stannade till och såg på mig som

hade jag ont var jag ledsen och sen slickade du tårarna

 

om aftonen kom han med geväret, vi samtalade en stund och du gick omkring

jag slängde stora bitar av parisaren och gick ifrån, höll för öronen men hörde poffet och bara gick och kunde inte andas för att, du var borta, borta

hulkgrät i bilen för jag skulle ju hämta sonen

och du blev begraven

vi tände ljus och det brinner än

 

älskade finaste vän, för din skull.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-16 22:03



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Åh, så gripande..! Har själv hundar och förstår vilken oerhörd sorg det är att förlora sin kära fyrfota vän!
2016-09-16

  KYREUS of Sweden
Äkta kärlek.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP