Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rAndad

sälla vandrar dagarna nu

Solen viskar kärlek till de fallna hjältarna

vila vid  jordmoderns bröst

du lilla

 

runtomkring mig rasslar det gula gräset

återfödelsens hymn

 

jag håller mjukt mot det ljuva gula

 

och gror.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-02 14:50



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Levande
2016-10-02

  Fem hjärtan VIP
Underbart vilsam dikt i höstens vemodstid!
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP