Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ORDRIKEDOMEN

 

är det tryckfriheten

eller märkvärdigheten 

eller rättfärdigheten

som avgör ordrikedomen?

 

ordet dömdes vara av godo

dock i hånfull terminologi

 

- så du är glad och nöjd idag? ... ~~~

Ragnarök flöt ut ur näsborrarna 

 

hur tolkar vi cynism i poesin?

vart har den plats i lyriken?

vilket värde får den för prosan?

 

välkommen att ge din synpunkt nedan ... 

 

Tack på förhand för ditt bidrag i debatten....

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Solstrale VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-12 13:27



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Är man poet så är det medfött . Däremot spelar det en roll var man är uppväxt och det sociala arvet och vad man gör av sin poetiska gåva .

Inom poesin och prosan är ordet fritt. Det är därför vi anstränger oss mycket och lägger så mycket tid på orden där olika känslor flödar . Kanske lär vi oss något av ett sarkasmiskt inlägg som påpekar något som faktiskt inte är rätt och riktigt . Vi är inte allvetande!!! Men vi har tur att kunna sortera av det vi vill ta in av rätt och fel.

2016-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP