Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andrablIckenfrån

frosttung

 

denna björknäversremsa

uppflikad och flykting

 

från det som håller

och det som möts

 

kallängar med gammhöhulling

 

och min hand som tar emot

är det ett löfte

 

eller

 

 

 

ett hot?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-12 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP