Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kNyte - från Mormor.

Till mitt Barnbarn.

 

 

Jag kan bara kupa mina händer runt vetskapen

-mitt hjärta om dig

knyte

ur detta hölje, låta kärlek,

till ditt.

Hålla ansikte mot regn och sol
gå alla dessa tankerundlar

låta dagar gry
igen och igen

knyte

en dag kommer du att läggas i famnar,

de som längtat dig så

-våra hjärtan om dig

ofödd, så älskad redan nu

knyte,

vet det.

/Mormor




Fri vers av Yrre VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-14 17:24



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Kärleksfull längtan. Fint
2016-10-15

  Elaine.S VIP
När man håller det ännu inte födda...i längtan <3 Fint och innerligt att läsa.
2016-10-15

  Elaine.S VIP
När man håller det ännu inte födda...i längtan <3 Fint och innerligt att läsa.
2016-10-15

  Fem hjärtan VIP
Vilken underbar dikt.. Så poetisk skriven och fylld av längtan och kärlek!
2016-10-14

  KYREUS of Sweden
hjärtevarmt
2016-10-14

    Birgersdotter VIP
Fint underbart vara mormor
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP