Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2


jag bjuder På en kopp

jag har inte skrivit på länge nu

väntat 

 

kokat mitt kaffe

sopat golven och plockat sådär som mammor gör

 

sett löven falla och hastat genom växthus

deltagit i föräldrarådet,

 

 

flyttat ut ett barn

 

 

andats,

 

 

jag gör så när livet smyger på,

 

 

 

alldeles

 

 

för tyst.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-16 00:10



Bookmark and Share


  ULJO
Fint ä. Gillar
2016-10-20

    Birgersdotter VIP
Den här tyckte jag om-kan känna igen mig
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP