Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag har jag vart på en begravning, samma dag som min son fyllde 9, död och liv i ett.


för dig, Farmor.

 

Vandra vill jag bland minneshagar jag vill dansa gräset där
Jag vill väcka somnade masroskorgar
Som ett minne över för
Vintern har bara vitt i sin palett
Vår dessa håligheter
Hösten sitt i det svultna gammelgrå sommaren allt liv
Man behöver


Död har kistbrunt och saknadsblått
Ett fotografi av en avslutad akt
Det vi har kvar är sorgbundna rosor
Och det som aldrig blev sagt

Jag älskar dig




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-23 01:20



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Rörande
äkta,
be-rörande
2016-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP