Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Eva för inspirationen! Bilden MR


min nisch mellan sommar och vinter

 

Ljuset kom,
vinterljuset i natten

lätta luftiga snöflingor 
dalar över trädgården

men bara för en stund

ty innan eftermiddagen

försvinner den
i den dröjande sommarvärmen
som smeker min kind

 

 

 

 




Fri vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-26 07:38



Bookmark and Share


  aol
Så fint drömskt skaldat.
2016-11-20

  Ingrid Trolle
Härlig bild av den
annalkande och
efterlängtade
sommarvärmen

2016-11-12

  Anya VIP
Vintrigt i ord och bild. Men sommaren lurar bakom hörnet...
Vackert slut.
2016-11-12

  Eva Helene VIP
Så vackert i ord och bild i mellanrum och mellantider!
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP