Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-10-26 (du kan få mig generad)


Blir du generad nu?

 

Jag hade velat veta om du sjunger i duschen...?

 

Handen på hjärtat...
Velat veta
Till vilka snuskiga tankar


Du
Smeker ditt kön

 

 

När du ligger naken

 

(i sängen)

 

 

Jag tänker på dig
ja, det gör jag, helt ärligt
har dina ögon
etsat sig fast i min hjärna
och jag stirrat mig blind

 

 på dig

 

 


jag tänker på dig
ingen annan...

 

ja, inte för att jag skulle låta dig veta det
förstås,

 

Na-ah

jag har tänkt på dig
i åtsittande, just specifikt svarta och slitna jeans
så att din rumpa
får en uppskattad form

 

 

MMmmmmmm, yes exakt...så!
som vore så härlig att smeka
ja, jag har spanat in den på nära håll
VÄLDIGT noga!

 

"fy"

 

(fast det borde du inte få veta)

 

jag har tänkt på din röst
som jag vill höra
gång på gång viska i mitt öra
så där med sex i åtanke...
gör mig våt

 

jag har tänkt
med risk för att upprepa mig
din hud knottra sig, under mina fingrar
att få ta min tid, utan prestationsångest
utan stress, utan press
(du är en sån som rättar dig själv)
alltid vill stava korrekt,
du bara är sån...
och jag kastar mig plumpt ut

 

damn*

 

 

Ditt hår, ditt härliga hår
så lent
så himla perfekt
i så fint lyster
jag törs inte bekänna färg
p.s. du måste läsa med
glimten i ögat...

 

 

Men mest av allt

 

 

dina ögon

 

 

och allt i din själ som du inte berättat
om dig själv
jag vill vara lika vacker när jag speglar mig i dem
allt...som tar mig till dig
in på bara skinnet

 

 

men ...se
jag förstör allt
jag vill ha
jag förstör chansen...allt från början "ja-ja"
det går inte bygga upp nåt
för jag klarar inte att se det rasera...

 

Jag tänker att jag är inte din stil
Du vill ha Nåt som påminner om
Ååååååh Guuuud 

 

 

and

jag gör allt för att undvika att TRO just nu...

 


Jag gör samma misstag varje gång
jag trodde det var lättare att hålla sig borta
att hålla sig undan
från att falla

 

 

säg mig:

 

 

 

hur många fel kan man ha under en livstid?

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-26 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerligt om lust och frustrerad lust, en text med bra rytm och sensuella bilder!!
2018-08-10

  Tess74
Fantastisk! En av dina bästa
2016-10-26

    AgnesKenshin
mååååååååååååååååååååååånga ;)... så länge man fortsätter andas.. leva utan större skråmor, så överlever man mkt. KRAM
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP