Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nu

det finns ingen trygghet
mer än ett ögonblick
kanske nu

till slut upphör alla imorgon
det är kanske idag
eller inte

sedan är endast hoppet
om bortom och återseende
ett kanske




Fri vers av Cinemiracle
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-05-14 17:50



Bookmark and Share


  Eline.P
Vill gärna trösta, men har fått lära mig att tryggheten är alltför vansklig. En kram från mig
2006-05-29

  rebecca d VIP
ja, inget vet vi....
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle