Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-10-30 Think About You - Luther Vandross är en låt (och..denna är om nån ja)


Måste du va så söt

 

Du är så naturligt söt

 

 

Som saft

 

 

Gjord
på jordgubb

 

 

Handplockad
Rakt utanför fönstret

i rabatten
vid sommarstugan

 

 

 

en solig eftermiddag

 

 

 

helt utan tillsatser
och aromer

 

 

 

så där tillblandad 

 

 

helt i min smak

 

 

 

och jag står
som ett bombnedslag
i ruinerna av ditt leende
fortfarande på mina läppar

 

 

 

suck, alltså,
suck, alltså




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-30 09:29



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skönt!! TBG.
2016-11-02

  Minkki VIP
suck, alltså... busbra!
2016-11-02

  Linda CH VIP
Härlig!
2016-11-02

    AgnesKenshin
btw är jag lite sotis över att du skrivit denna fina... jag velat komma på att göra ju ;)
2016-10-30

    AgnesKenshin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja, den där sötheten är farlig aaaaaaaaaaaaa :)
2016-10-30

    ej medlem längre
jättefint skrivet!
Att tycka om är fint..
2016-10-30

  Hon kallar sig poet VIP
hoppet är ute och skuttar haha, men kan ju ändå tycka så om nån
2016-10-30

    ej medlem längre
Och jag tänker, att det finns
hopp.. och kärlek!
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP