Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysteriet


Livets villkor är också här
vid mitt fönster
i min gungstol
- onödigt att leta
det förtätade mysteriet
längre bort!

Min man säger att jag har en viss talang för lycka.
Det stämmer att jag gett upp mycket kamp
om att lösa livets gåta!

Jag reser nästan aldrig någonstans
och jag har ingen dold agenda
men jag kurar gärna skymning
och ofta möter mig en aning
av något osägbart
och älskvärt!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-11-18 00:45



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Åå! så vackert speglat om sin egen trygghet och att kunna njuta av sitt liv..att inte alltid vara på språng utan att njuta av sitt och se det vackra som omger än och vila njutvackert genom se ut genom fönstret,se molnen som reser förbi.....

Så snyggt skrivet!
2016-11-20

  Lars Hedlin
Så härligt :)
2016-11-19

  lila fjäderblomman VIP
Ljuvligt från ljuvliga du!
2016-11-18

    Dan Myrbeck
Den mest givande resan
är den inre.
2016-11-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Det lilla livet är stort. Kanske det största, fast det kan te sig obetydligt. Mycket bra diktat!
2016-11-18

    ej medlem längre
Så fint så!
2016-11-18

  aol
Det är just i det lilla livet leker som en liten virvelvind man kan bli så närvarande då känner man nuet , bra skrivet man behöver inte vara överallt,
2016-11-18

    ej medlem längre
Livet lever i dig och dina ord andas styrka och nyfikenhet.
2016-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Man kan göra fantastiska resor även från en gungstol!
2016-11-18

  Rise Little One
Du kan konsten att njuta av ditt liv...
2016-11-18

  Anya VIP
Jaa livet är sannerligen här i det vardagliga hemmavid. Håller med ULJO...tycker också om:

"Min man säger att jag har en viss talang för lycka. "

Hoppas min man säger samma sak till mig och att det stämmer.
2016-11-18

  Marja-Liisa Koski VIP
”Den sanna resenären är den som stannar hemma”, skrev en författare en gång i tiden. (Om innebörden av detta kan man resonera mycket.)
Din talang att känna en viss lycka är underbar. En gudagåva som få människor äger och även avundas.
Kram!
ML

2016-11-18

  ULJO
Gillar särskilt meningen "Min man säger att jag har en viss talang för lycka"
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP