Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i badhuset

I det tunna vinterljuset
som silar genom badhusets glasrutor
möts vi för att simma
ta kallduschar och basta!

Det är vi, Susie, Mari, Li och jag
som sammanstrålar
för att andas, flyta, skratta
och omfamnas av bärkraften i vatten!

När vi skilts åt
under långsamt mörknande himmel
porlar oceaner av evighet genom mina ådror
och jag cyklar hem - tacksam!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-23 21:38



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
En varm vacker dikt om vänskapen.
2016-11-29

    TvåTungor
Härlig är ordet! Väldigt målande skrivet. Bra! :)
2016-11-29

  Lars Hedlin
Härligt framförd!
2016-11-29

  lila fjäderblomman VIP
Yeah!!! Mer badliv åt folket! :)
2016-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om gemensamhetens glädje!
2016-11-27

  Michaela Dutius
Den kravlösa närande gemenskapen skildrad poetiskt på ett sätt som gör den sååå berörande


2016-11-26

    Dan Myrbeck
Bra, men undvik att komma ut på
för djupt vatten.
2016-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Att ha vänner är så värdefullt! Härlig text har du skrivit om detta.
2016-11-24

  Karina"Kia"
Njutskön text och en härlig stund tillsammans...det ljusa i mörkret och sen belåtet cykla välmående hem!
2016-11-24

  Anya VIP
Vilken fin text...en hyllning till diktarjagets väninnor. Hoppas de får ta del av denna. De där oceanerna av evighet är så vackra. Visst blir man tacksam när man har så trevligt som diktarjaget har.
2016-11-24

  ULJO
Du cyklar hem. Bara du inte tagit min cykel.
2016-11-24

  Silverstripe
En härlig berättelse!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP