Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar

Blickar som säger att det man gör är fel.
Blickar som dömmer.
Blickar som tror att dem vet bäst.

Blickar som aldrig förstår.
Blickar som aldrig ser.
Blickar som aldrig vet.

Blickar som personer får.
Blickar som personer gråter för att dem får.
Blickar som personer dör för att dem får.

Blickar som alla dom som minst behöver det får.
Blickar som alla egentligen får.
Blickar som menar illa.

Ingen vill ha Blickar.
Inte ens den som ger dom.
Tänk.
Alla är annorlunda.
Skönhet finns innuti.


Ge inte blickar.




Fri vers av Blenda
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-05-15 21:42



Bookmark and Share


  Inte Perfekt
Du har så rätt, så rätt. Kunde inte beskriva det så mycket bättre själv ;)
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Blenda