Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dessa blåa dagar

Röd är min färg idag
Puls och rytm
Dans och sång
hjälper oss
för det som
gått överstyr -
ty det finns ingenting perfekt!
Liv är allt som finns
Det är jag
Det är du
Det är vi
som rör oss och förändras
i dessa blåa dagar
och ännu blåare nätter!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-29 22:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankeväckande!
2016-12-05

  lila fjäderblomman VIP
Röd vishet i det blå.
2016-12-02

  Anya VIP
Färgrikt med mycket förtröstan. Blir stärkt av dina ord. bär med mig dem i dagen. tack!!!
2016-12-01

  ULJO
Tänkvärt skaldat vännen
2016-12-01

    Dan Myrbeck
Ja, låt oss hoppas att
din dans även blir
Dans dans!
2016-11-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet är aldrig perfekt, men man får njuta av stunderna som är harmoniska. Och det gör du, i din härliga och tänkvärda dikt.
2016-11-30

    ej medlem längre
Tar med mig dina ord ut i vardagen och hämtar styrka och positiv energi - tack!
2016-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med den röda färgen som ger energi och styrka.
2016-11-30

  Rise Little One
Det är vi som bestämmer över hur dagar och nätter ser ut!
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP