Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto + Bild = Copyright Ljusletaren


Förtrollad

 

 

Rullande stenar fulla av rimfrost skiner i skilda auror där de ligger i den vita knarriga snön.

Draperade barrträd har frusna isdroppars hängen som liknar genomskinliga droppformade prismor.

Mörkröda frusna lingon håller sig krampartat fast i sina mörkgröna bastliknande bladverk.

Fuktiga vindar har förtjockat spindelns verk lite varstans i min ljuvligt läkande skogs alster.

Naturandarna drar i mig för att visa mig den ena finheten efter den andra så att jag kan fota.

Anar små varelsers fnissningar där de hänger upp och ned i frostfyllda vita grenars grenverk.

Jaget är stoppat fullt av roende och mående plus välkryddade energier av alla slags klorofyll.

Sällsamheten är befriande i skogens märkligaste av salonger i samklang till vår kära moder jord.

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 542 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-12-01 09:55



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Fint skildrat...bravo!
2016-12-13

  Solstrale VIP
Säker naturlyrik mot det romantiska förhärligande mytomspunna naturalistiska...
2016-12-06

  Linda CH VIP
Härlig och vacker naturskildring!
2016-12-06

  överlevaren VIP
Magi...mycket vacker bild och bra dikt!
2016-12-06

  Lindha W Gustavsson
Så fint du speglar årstiden i din del av landet med vackra välformulerade målande ord. kan med lätthet se det du beskriver. Ett vackert foto därtill förhöjer diktens värde. Bravo!
2016-12-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ser alla de vackra bilderna du beskriver...njutbart...
2016-12-02

  Bo Himmelsbåge
Vackert, gyllene, glänsande vatten, i Din fina bild!

Förtrollande, sällsamma omgivningar,
Du så levande beskriver här!

Särskilt fäste jag mig vid:
"Rullande stenar fulla av rimfrost skiner i skilda auror där de ligger i den vita knarriga snön.

Draperade barrträd har frusna isdroppars hängen som liknar genomskinliga droppformade prismor".

varmt tack, kram Bo


2016-12-01

  Maria Sundelin VIP
En söt liten vintersaga du fångat
Kramar
2016-12-01

    ej medlem längre
Fin bild på det guldglänsande vattnet! Naturen har klätt sig i frostens gnistrande kläder så vackert beskrivet av dig!
2016-12-01

  Öknens Ros VIP
Vackra bilder av tidig vinter du förmedlar här.
2016-12-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vilken bonus på livet bo så här.
2016-12-01

  ULJO
Förtrollande verkligen
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren