Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


JAG HAR FJÄRILAR PÅ DISKBÄNKEN

 

de fladdrar i köket

samlas på min bänk

hänförs av deras skönhet

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-16 15:45



Bookmark and Share


  Märta Kajsa Nyholm
Fin! Helt underbar titel!
2016-12-18

    ej medlem längre
fjärilar har en förmåga att samla sig i magtrakten osså:) skämt åsido; en vacker bild, skön! Tack.
2016-12-17

    Dan Myrbeck
Inte fjärilar i magen, då...?!
2016-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP