Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Foto = Copyright Ljusletaren


Färgad

 

 

Himlen är färgad i flera nyanser och allt tycks röra sig i lugnande vågor

Själens födande av överflöd i avgiftsfri rikedom tycks aldrig vara förbi

Allt detta tillägnat till mig i varandets första ögonblick av födande ljus

 

Hjärtats kammare är stilla öppnat i fina kedjors länkande till vänniskor

Kvantitetens färgade himmel påminner oss om skapandets värdighet

Underbara platser uppdagas för mig/oss bara vi förkunnar det var dag




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 691 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-18 11:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart foto, såå vackert...och du är fenomenal på att hitta på nya ord... "vänniskor"...läckert...
2017-01-14

  Änglaögon
Fin text och bild.
2017-01-10

  Lindha W Gustavsson
Mjuk fin text som inger lugn och trygghet, samt en tacksamhet vi alla borde visa mer av!
2016-12-25

  Peter G VIP
En text som förmedlar en själslig rofylldhet och förnöjsamhet med att få finnas till i denna värld som kan vara så vacker om vi bara stannar upp lite och ser oss omkring!

Gott så!
2016-12-24

  Salvation Pepper
Inre styrka, att välja det underbara i livet.
Gott!
2016-12-23

  Chawa VIP
"Hjärtats kammare är stilla öppnat i fina kedjors länkande till vänniskor" - vilken hjärtinnerlig känsla i ett så vackert fångat ögonblick som naturen bjöd på just i stunden då allt det goda blev ett! Ordet "vänniskor" får här än en gång komma till användning och skapar en viktig betydelse - vänskap, vänlighet, vän - allt det vackra som binder oss människor nära i sann och villkorslös kärlek.
2016-12-19

  Bo Himmelsbåge
Fantastiskt vacker bild!
Med fonden av den blåtonade snön,
under den färgsprakande himlen,
i olika nyanser av rött, gult o lila i svallande vågor!

Fin text om hur våra Liv färgas på ett mäktigt o mirakulöst sätt varje dag...
bara vi är öppna o vill ta emot...
ifrån himlen o våra medvänniskor...!
2016-12-18

    ej medlem längre
"allt tycks röra sig i lugnande vågor"... den känsla man får genom hela texten! Lugnt och fint flyter raderna!
Väldigt vacker bild!
2016-12-18

  Maria Sundelin VIP
Fridfulla rader
Kramar
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren