Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma

Jag saknar dig. Har inte haft kontakt på ett tag. Jag vet att jag gjorde fel de gjorde du med. Önskar att du vore här. Idag tog jag o hörde av mig via sms.
Varje kväll tänker jag på dig o gråter. Saknar dig så mycket.
Jag har varit så arg på dig o din kille. Jag sitter här i Sverige o du är i Spanien. Det va inte såhär jag ville att de skulle sluta. Sist vi pratade så satt jag på akuten sa till dig flera gånger att jag har inte tid o prata för att jag va på akuten med pappa som inte mådde så bra. Jag älskar dig Mamma. Fick i alla fall svar från dig. vill inte bråka med dig eller att de ska vara såhär mellan oss. Hoppas vi kan få en bättre relation. Jag har varit så arg på dig för att du är inte samma mamma som du va förut innan du och din kille blev ihop. Du lämnade mig hos pappa när jag va 1 år. Har alltid känt mig övergiven. För du fanns inte när jag verkligen behövde dig. vi hade en okej relation tills allt detta hände o just nu så känns det nästan på samma sätt fast jag funderar på om du någonsin älskat mig. Jag har alltid älskat dig oavsett alla dina fel o brister.
När jag var 15 år och hade behövt dig som mest så fanns du inte där för mig när jag mådde som sämst. Jag hatar dig inte. Du är trots allt min mamma. Som jag alltid kommer att älska oavsett vad som händer.




Övriga genrer av Taggen
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-28 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen