Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11år

Dagarna kommer o går.
11 år har nu gått sen jag blev plockad av soc.
11år de e ganska lång tid.
Mycket har hänt. Både posetivt o negativt.
Mycket längtan att äntligen få bli fri.
Längtan efter familjen.
Mycket sorg har det varit.




Fri vers av Taggen
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen