Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig


mamma

Du va ljuset i mökret när jag mådde som sämst.
Du fanns för mig när jag behövde dig som bäst.
Du finns fortfarande för mig om jag behöver prata.
Du ska veta att även fast vi kanske bråkar o tjafsar så älskar jag dig iaf.
Du fick mig att hitta glädjen i livet igen.
Du finns alltid i mitt hjärta.
Du fick mig att inse att ni i min familj brydde er om mig.
Du fick mig att se att det fanns så mycket att leva för.
Jag har dig att tacka för så mycket.
Jag kommer aldrig att glömma hur du ställde upp för mig.
Jag är dig evigt tacksam.
Jag förstår mycket väl om du tyckte att de va jobbigt.
Jag vet att du alltid finns för mig om jag behöver dig.
Utan dig vid min sida hade allt kanske inte allt hade gått så jävla bra som de gjort.
Mamma fan vet inte hur jag ska kunna tacka dig.




Fri vers av Taggen
Läst 290 gånger
Publicerad 2011-11-14 13:59



Bookmark and Share


  Taggen
tack
2013-11-16

  marie ohlson
Du tackade din mamma nu på det finaste sätt!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen