Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma tack för att du alltid har funnits för mig när jag har behövt dig som mest. mår fortfrande dåligt ibland och har många gånger haft tanken på att skära mig men då har du bara funnits ett samtal bort. När jag mår som dåligast och saknar dig som mest vill jag bara bli liten igen och krypa upp i din famn. utan din hjälp hade jag inte kunnat komma såhär långt. när jag mådde som sämst och det kändes som alla bara svek så fanns du där för mig i telefonen och stöttade mig. jag älskar dig. du är bäst utan dig kankse jag inte skulle ha pallat fixa allt. du är bäst. jag vet inte hur jag bäst ska säga det här. men du har fakstiskt räddat mig genom att du fanns i telefonen och jag kunde få prata med dig. Du är bäst.




Fri vers av Taggen
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen