Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagarna kommer

dagarna kommer och går!
vi har inte setts på över ett halvår nu.
vi såg av en ren slump.
tänker på dig varje dag.
det har gått 4 fucking jävla jobbiga år nu.
jag saknar dig som fan.
du var och är fortfrande som en syster för mig och det kommer du alltid att vara.
du kommer alltid att vara min lilla lillen.
du kommer för alltid att ha en plats i mitt hjärta.
jag älskar dig.
ibland känns livet så jävla menigslöst.
jag saknar ditt skratt din röst jag saknar dig helt o hållet.
vi som sa att inget eller ingen skulle få skilja oss åt.
du är det första som jag tänker på när ajg kliver upp ur sängen och det sista jag tänker på när jag går och lägger mig.
Zanna jag saknar dig som fan.
älskar dig syrran.




Fri vers av Taggen
Läst 300 gånger
Publicerad 2010-04-22 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen