Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

snart har de gått 5 månader sen du togs ifrån mig. jag saknar dig varje dag. saknar dig mer än jag någonsin trodde att jag skulle göra. varje dag är en ny dag utan dig. mer saknad varje dag. jag hoppas du mår så mycket bättre där uppe. skulle göra vad som helst för att få träffa dig igen. allt e så jobbigt. försöker bita ihop o inte vara ledsen . jag vet att du inte vill att jag ska vara de men de e svårt. saknar dig så jävla mycket. älskar dig pappa. jag är ledsen för alla bråk som vi har haft. hade velat få mer tid med dig. tack för att du fanns för mig o ställde upp för mig. du va den första som jag ringde o berättade för när jag hade fått jobb. Du fanns hela tiden när jag behövde dig även fast vi bråkade. jag älskar dig pappa. Har dig att tacka för så mycket. Tack Pappa för allt. 1948-2017.




Fri vers av Taggen
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-21 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen