Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett namn



XP
Finns inuti dig

Hjälper dig flyga

Utan sedda/svedda
vingar

XP bränslet som kommer

från Solen
från evigheten
från det ofattbara

Till dig och ut genom dig

Bara Du kan förmå dig
att öppna själens port

sträcka ut dina
armar mot ljuset

Och det rädda människobarnet
Inom oss alla
skall bli tröstad då. ..









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-01 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP