Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag kommer fram.....


Beirut

När vi precis ska landa
tittar jag ut genom fönstret.
Jag ser en syn som jag inte kan beskriva
det är vackert,bedårande.

När vi har gått ur planet
jag och hela min familj.
Då har vi kommit till en annan värld
en värld där vårt inre mår bra.

När jag går ut ur flygplatsen
andas jag in den varma luften.
Den luft som skiljer sig mellan den vanliga
luften symboliserar värme och trygghet.

När jag går ut i gatorna
ser jag allt det vackra.
Ett hav som är oändligt stort
precis som Libanons kärlek.

När vi kör hem till Baalbeck
slår det fortare i mitt hjärta.
Under vägen ser jag solenedgången
jag har aldrig sett något vackrare.

Och när vi har kommit fram
till mitt underbara hem.
Så börjar mina tårar att rinna
men det är glädjetårar...




Fri vers av Manal
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-09-26 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal