Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan se det i mina ögon

Om du tittar in i mina ögon min vän

då kan du se min saknad för dig.


Och då kanske du kan se mina tårar

som har runnit för dig.


Men jag tro inte att du vågar se in i mina ögon

för du vill inte se sanningen.


Sanningen som svider och river

du vill inte se den därför blundar du.





Fri vers av Manal
Läst 438 gånger
Publicerad 2004-09-26 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal