Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Jag cyklar genom en vit gryning
Snön ligger i högar på båda sidor av vägen
Kinderna hettar av blodvärme

Minnena flyter genom min kropp
efter det jag råkat titta upp
mot lägenheten

ett foto av en blond Helen, med läppstiftsröda läppar
en kista
och den lätta tyngden av den röda psalmboken i handen
ljudet av blad som vänds

På balkongen står en grå soffa
och några kartonger







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-01-12 00:56



Bookmark and Share


  Anne G
Denn alles Fleisch
es ist wie Grass

(ur Brahms Requiem)
2017-01-13

  KattenKin VIP
Vackert berättat, inte ett ord för mycket eller för lite, och du skapade en text som känns på flera plan. Applåder!
2017-01-12

  Bearded Bear
Känner igen mig i den smärtande kännslan då man passerar ett ställe man förknippar med en vän. Hur sorgen antingen väller upp och nästan kväver eller vemodigt gnagande av en vänskap som aldrig kommer åter.
2017-01-12

  Anya VIP
Ett sorgligt minne kommer till liv. Så vackert berättar du med tydliga detaljer som kista och psalmbok.... och de läppstiftsröda läpparna är strålande. Du gestaltar proffsigt. Bra!!!
2017-01-12

    Dan Myrbeck
Ja, vissa minnen etsar sig fast fast
man kanske inte vill..
2017-01-12

  Janina Kaminska
Du berör med varje ord!
2017-01-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg, så berörande beskriven i dina minnesbilder.
2017-01-12

  Lars Hedlin
Så starkt ....
2017-01-12

    ej medlem längre
Starka minnen och bilder som stannat kvar på näthinnan. Texten berör mig.
2017-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-01-12

  Salvation Pepper
Vilken härligt levande scen i verkligheten!
2017-01-12

  ULJO
Minnen berör mer än något annat
2017-01-12

  Rise Little One
En tunn gräns mellan liv och död!
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP