Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bryta med mitt sorgsna jag gubben bestämde rubrik


uppvAkna

 

 

Här är där jag lämnar dig

 

vi har levt så nära nu, 

varje steg fanns bara du

en ton i min strupe

ett fall över stup

jag trodde nog aldrig

att vi kommit till ett slut

 

Här är där jag lämnar dig

 

jag har sett solen stiga

talat dig om igen

nött var kontur men

nu vill jag att du lämnar 

 

mig

 

jag har mött en annan jag

 

nu går jag rakt fram lägger

till i var lugn hamn

skratt och dans

 

blev min andra chans

 

Här är där jag lämnar dig

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-11 21:55



Bookmark and Share


  ULJO
Bara så vackert och berörande
2017-02-13

  KYREUS of Sweden
Vägskäl
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP