Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hUvad

 

 

du har lantärnor fram

och händer nära, du har storm

längst ådrorna på din arm

 

jag är en tång i ditt följe

män har sitt när de famnar

kvinna när hon håller ett hjärta

som motpol

och liv kan dansande böja steg och buga

 

allt är en sextant och en navigering

 

 

 

                                                                           jag är din legering

 

vi kan buga över vågtoppar

och min hand, är din.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-04 22:54



Bookmark and Share


  ULJO
......och min hand, är din. Fint
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP